Logg på for å laste ned PDF

Aktuelt

06-09

Tips oss!

Støtter din revisjonsvirksomhet et godt formål – innen idrett, kultur eller veldedighet – eller har virksomheten eller en ansatt gjort noe annet som er verdt en notis i Revisjon og Regnskap? Send et par ord og gjerne et bilde til redaktør Alf Asklund (aa@revisorforeningen.no).

Nyansettelser i Revisorforeningen

Rådgiver

Knut A. Askvig er ansatt som rådgiver selskapsrapportering og bærekraft. Han kommer fra stillingen som senior manager i KPMG og har det siste året vært tilknyttet avdeling for ESG-rapportering og attestasjon. Han har vært en del av ledergruppen for KPMG Innlandet og jobbet i fagavdelingen hos KPMG.






 

Rådgiver

Kristin Hagland er ansatt som rådgiver innen regnskap og revisjon. Hun er tidligere partner i EY. Kristin har tidligere vært involvert i arbeid med Revisorforeningen blant annet gjennom Revisjonskomiteen og kurs.






Kommersiell kurssjef

Espen Kallevik er ansatt som kommersiell kurssjef. Han har lang erfaring innenfor kurs og kompetanse i flere organisasjoner og universitet/skole, og kom senest fra stillingen som fagsjef kompetanse i Parat.







Kursutvikler og -koordinator

Ida Therese Heggland er ansatt som ny kursutvikler og -koordinator. Ida kommer fra stillingen som lektor ved Norges Realfagsungdomsskole.

Jubileumsmiddag og jubileumstur

Skattekontoret har i en bindende forhåndsuttalelse tatt stilling til fradragsrett for deler av en jubileumsmiddag og om en jubileumstur til utlandet kunne regnes som et skattefritt velferdstiltak.

Les mer