Logg på for å laste ned PDF

Aktuelt

06-14

Tips oss!

Støtter din revisjonsvirksomhet et godt formål – innen idrett, kultur eller veldedighet – eller har virksomheten eller en ansatt gjort noe annet som er verdt en notis i Revisjon og Regnskap? Send et par ord og gjerne et bilde til redaktør Alf Asklund (aa@revisorforeningen.no).

Revisorer støtter kultur, idrett og veldedig arbeid

KPMG støtter Raftostiftelsen

KPMG har et pågående pro-bono prosjekt som startet i begynnelsen av 2022. Sammen med Raftostiftelsen har selskapet utviklet og holder nå et pilotkurs for studenter på NHH innen menneskerettigheter i næringslivet. Kurset gir studentene teoretisk og praktisk innsikt i gjennomføring av aktsomhetsvurderinger i tråd med åpenhetsloven og OECD sine retningslinjer. Kurset gjennomføres dette høstsemesteret med 15 engasjerte studenter. Ettersom det er et pilotkurs, deltar studentene på frivillig basis. Målet er å integrere kurset i studieløpet ved NHH, ettersom det er behov for mer undervisning om næringslivets rolle i å ivareta menneskerettigheter.

Dragana Kulovic som er Senior Associate, ansvarlige leverandørkjeder og Forensic services i KPMG, har vært med å utvikle kursinnhold og undervise studentene. – Det har vært veldig givende, særlig som tidligere NHH student selv, sier Dragana.

Om stiftelsen

Raftostiftelsen arbeider for å fremme menneskerettigheter gjennom å tildele Raftoprisen, å styrke menneskerettighetsforsvareres arbeid, ansvarliggjøre myndigheter og næringsliv og å undervise i demokrati og menneskerettigheter.