Logg på for å laste ned PDF

Aktuelt

Tips oss!

Støtter din revisjonsvirksomhet et godt formål – innen idrett, kultur eller veldedighet – eller har virksomheten eller en ansatt gjort noe annet som er verdt en notis i Revisjon og Regnskap? Send et par ord og gjerne et bilde til redaktør Alf Asklund (aa@revisorforeningen.no).

Revisorer støtter kultur, idrett og veldedig arbeid

Deloitte samarbeider med Kirkens Bymisjon

Deloitte samarbeider med mange frivillige organisasjoner for å påvirke samfunnet på en god måte. En av dem er Kirkens Bymisjon i Oslo, der hovedformålet er å gi noe tilbake til nærmiljøet, samtidig som de legger til rette for medarbeiderengasjement og frivillighet for sine ansatte.

«I jobb» tilbyr arbeid som alternativ til rus (foto: Torstein Ihle).

Gjennom samarbeidet med Kirkens Bymisjon fremmer Deloitte sosialt entreprenørskap i nabolaget i Bjørvika i Oslo. Deloitte jobber også med Kirkens Bymisjon i andre deler av landet, og samarbeidet har et sterkt fokus på kompetansedeling og medarbeiderengasjement.

Et eksempel på dette er Kirkens Bymisjons arbeidstilbud «I jobb» der det tilbys arbeid som alternativ til rus. Deloitte har hatt en sentral rolle i oppstarten av et av verkstedene knyttet til dette arbeidstilbudet. Som del av samarbeidet er Deloitte også involvert i leksehjelp og som inspiratorer til unge i nærområdet, for å vise muligheter for utdanning og karriere.

Kommunikasjons- og strategidirektør i Revisorforeningen

Cathrine Torp er ansatt i en nyopprettet stilling som kommunikasjons- og strategidirektør i Revisorforeningen. Torp kommer fra stillingen som områdedirektør for kommunikasjon og brukeropplevelse i Forskningsrådet, og har tidligere vært kommunikasjonsdirektør for blant annet Storebrand, Equinor, og DNV.

Bakgrunnen for å opprette den nye stillingen er et ønske om å tydeliggjøre revisjonens samfunnsmessige relevans, bygge et sterkere omdømme og øke attraktiviteten til bransjen.