Logg på for å laste ned PDF

notiser

Finn revisjonsstandarder, sjekklister, eksempler og veiledninger på revisorforeningen.no

Alt ligger enkelt tilgjengelig på revisorforeningen.no/standarder/veiledninger. Standarder, sjekklister, eksempler og veiledninger er organisert etter oppgaver du utfører som revisor og regnskapsfører. Du må være pålogget for å få full tilgang.

Revisorforeningens faglige spørretjeneste på nett

Benytter du vår faglige spørretjeneste? Visste du at du som er medlem, kostnadsfritt kan stille fagspørsmål innenfor alle revisors fagområder? Svartiden er normalt 1 til 2 dager. Du vil bli oppringt av en av våre fagpersoner som vil gi deg muntlig svar.

Mine spørsmål

Du får en egen oversikt og status på dine registrerte fagspørsmål. Du har også mulighet til å legge til dine egne kommentarer. Disse er det bare du selv som ser.

Hvordan få tilgang til «Mine spørsmål»?

Når du klikker på ett av dine spørsmål i oversikten på revisorforeningen.no, åpnes et vindu for innlogging. Ved første gangs bruk må du opprette passord, dette gjøres ved å trykke på «Få passord». Du vil deretter få tilsendt en link hvor du kan sette passord.

Omfattende «Ofte stilte spørsmål» med svar

I spørretjenesten er det under hvert fagområde en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar. Det kan være lurt å sjekke disse før du legger inn et spørsmål. Noen har kanskje spurt om det samme tidligere.

Mer informasjon finner du på revisorforeningen.no/sporretjenesten