Logg på for å laste ned PDF

Notiser

Kommunikasjonssjef

Stephen Bråthen

Den norske Revisorforening

Min kursplanlegger – ny treårs periode

1. januar 2017 begynte ny treårs periode for etterutdanning. «Min kursplanlegger» på revisorforeningen.no viser nå dine etterutdanningstimer for 2015, 2016 og 2017. For å summere dine etterutdanningstimer for avsluttet treårs periode 2014-2016 må du gå til «Kursrapporter».

Velg fra og til årstallet du ønsker kursrapporter for – rapportene oppdateres umiddelbart. Du får rapporter med dine etterutdanningstimer som både revisor og regnskapsfører. Det er én rapport for kurs du har fullført hos Revisorforeningen og én for kurs du selv har registrert fra andre kursleverandører.

Kursrapporter – to siste treårs ­perioder

Påloggede medlemmer og deltakere i Oppdateringsprogrammet kan skrive ut «Kursrapporter» for de to siste avsluttede treårs periodene for etterutdanning, dvs. kurs som er fullført fra og med 2011.

Merk at kursrapportene summerer dine fullførte etterutdanningstimer pr. fagområde, men rapportene summerer ikke timene i forhold til Finanstilsynets krav (finanstilsynet.no/no/Revisjon/Tilsyn-og-overvakning/Krav-til-konsesjon/Virksomhetsutovelsen/Krav-til-etterutdanning) slik tabelloversikten «Min kursplanlegger» gjør. Det er fordi Revisorforeningen ikke kan gi garantier i forhold til dokumentasjons­kravene for kurs du selv har registrert som gjennomført hos andre kursleverandører.  

Min kurshistorikk 

Kurs du har gjennomført hos Revisorforeningen og kurs du har registrert fra andre kursleverandører, finner du under «Min kurshistorikk». Velg det årstallet du ønsker å se din kurshistorikk for.

I «Min kurshistorikk» kan du redigere/slette kurs du selv har registrert – disse kursene finner du under overskriften «Andre kursleverandører».

I kurshistorikken finner du også link til kursdokumentasjonen.