Logg på for å laste ned PDF

Notiser

Kommunikasjonssjef

Stephen Bråthen

Den norske Revisorforening

Forbedret spørretjeneste

Revisorforeningen har redesignet den faglige spørretjenesten på web og gjort «ofte stilte spørsmål» mer tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Spørretjenesten er mer enn bare muligheten til å stille spørsmål. Denne medlemstjenesten omfatter i tillegg en rekke «ofte stilte spørsmål» og svar. Som tidligere kan du søke i ofte stilte spørsmål når du er innlogget i spørretjenesten. Nytt er at du nå også finner disse spørsmålene under menyen «Faglig informasjon» sammen med annet fagstoff vi publiserer, og at de er søkbare etter fagområde.

Slik får du tilgang til ofte stilte spørsmål:

  • Logg inn på revisorforeningen.no

  • Gå til menyen «Faglig informasjon»

  • Bruk filtreringsboksene på toppen av siden: 

    1. Vis fra fagområde: velg aktuelt fagområde i rullegardinen

    2. Vis fra kilde: velg kilde «Ofte stilte spørsmål» i rullegardinen

Alternativt kan du gå direkte inn i spørretjenesten (spør oss – medlemstjeneste) fra forsiden på revisorforeningen.no. Da får du kun opp «ofte stilte spørsmål». Du kan derfra filtrere og søke som beskrevet ovenfor (fra tredje kulepunkt). Du kan i tillegg målrette søket ditt ved å søke i fritekst i søkefeltet «søk i ofte stilte spørsmål».

Finner du ikke svar på det du lurer på? Da stiller du ditt fagspørsmål som vanlig ved å benytte «Registrer ny sak» i spørretjenesten.

Spørretjenesten og ofte stilte spørsmål er som tidligere kun tilgjengelig for medlemmer med godkjenning og praksismedlemmer som er pålogget revisorforeningen.no.