Logg på for å laste ned PDF

notiser

Kommunikasjonssjef

Stephen Bråthen

Den norske Revisorforening

24SevenOffice med gratisløsning

Revisorforeningen lanserer nå gratisløsningen ONCE i samarbeid med 24SevenOffice. 24SevenOffice ONCE er løsningen for revisorer som har behov for et regnskapssystem for kunder med få transaksjoner pr. år.

24SevenOffice ONCE blir en erstatning for regnskap bokført i programmer som for eksempel Excel og er en løsning tilpasset revisorer som har behov for å føre enkle årsregnskap for selskaper med få transaksjoner. Dette kan være holdingselskaper, investeringsselskaper og andre selskaper med en beskjeden aktivitet. Det er en begrensning på 150 bilag pr. klient/år.

– Vi har hatt et ønske om å kunne tilby våre medlemmer en effektiv løsning for enkle årsregnskap med få transaksjoner. 24SevenOffice ONCE dekker nettopp dette behovet, men er ikke løsningen for revisorer som ønsker å ha regnskapsførsel som et forretningsområ­de. For de som har ambisjoner innenfor regnskapsfø­ring, anbefaler vi byråversjonen av 24SevenOffice, sier adm. direktør Per Hanstad i Revisorforeningen.

24Seven Office ONCE er en kostnadsfri, nedskalert versjon av byråløsningen. Det er et nettbasert regnskapssystem, som blant annet innebæ­rer at backup og sikkerhet er fullt ut ivaretatt. 24SevenOffice ONCE inneholder bilagsregistrering for manuell bokfø­ring, reskontro samt alle nødvendige rapporter. Det følger også med en egen kundetilgang for å lese rapporter. 24SevenOffice ONCE sikrer kravet til god regnskapsskikk og baserer seg på sporbarhet i alle ledd.

Nye bedriftsavtaler innen telefoni

Revisorforeningen har inngått gunstige fordelsavtaler med både Telenor og Ventelo.

Revisjons- og regnskapsførerselskaper tilknyttet Revisorforeningen får gjennom avtalene gode rabatter på mobiltelefoni, mobilt bredbånd, fasttelefoni og internettilgang.

Vi har valgt å inngå to telefoniavtaler slik at du som medlem får valgmuligheter. Gjennom avtalene sikres du gode rabatter både hos markedslederen Telenor, som mange allerede har et etablert kundeforhold til, og hos utfordreren Ventelo. Begge er solide, seriøse aktø­rer med et landsdekkende tilbud innen alle viktige produktkategorier.

Revisjons- og regnskapsførerfirma tilknyttet Revisorforeningen, og som allerede er kunde i ett av de to selskapene, vil bli kontaktet og gitt mulighet til å knytte seg til avtalen. Det er selvsagt også mulig selv å ta kontakt med sin leverandør og be om å bli tilknyttet.

Mer om telefoniavtalene finner du i Verktøykassen på revisorforeningen.no. Du må være innlogget for å få tilgang.