Logg på for å laste ned PDF

Medlemsside

Kommunikasjonssjef

Stephen Bråthen

Den norske Revisorforening

Logg inn!

Når du kjøper bøker, eller bestiller kurs på revisorforeningen.no, lønner det seg alltid å være pålogget – da vil du se dine prisrabatter samtidig som dine personopplysninger allerede vil være ferdig utfylt i bestillingsskjemaet – enklere og greiere for våre medlemmer.

Er du logget inn, får du også tilgang til de menyene som medlemskapet gir deg.

Nytt medlem

Navn: Kristin Livik Andreassen

Status: Praksismedlem

Arbeidssted: Revisjonsfirmaet Henning Grue AS, Trondheim

Karriere innen revisjon – var det ditt førsteønske etter endt studie?

Det var jo det. Jeg gikk på revisorstudiet ved TØH i Trondheim, og var ferdig våren 2010. Jeg ønsket å jobbe med revisjon, men var forberedt på også å jobbe med regnskap.

Hva fikk deg til å melde deg inn i Revisorforeningen?

Jeg må jo være medlem i Revisorforeningen! Har foreløpig ikke benyttet meg så mye av foreningens tilbud, men er nokså ofte inne på nettsidene. Det er viktig for å følge med på hva som skjer.

Skal også gå inn på nettsidene til revisorforeningen og sette opp nyhetsbrev. Nyttig å få nyhetssaker innen de fagområdene jeg jobber med direkte i postkassen uten å måtte gå til nettsiden og lete. Og så har jeg planer om å se på medlemsfordelene. Lavere premie på forsikringer høres bra ut.

Hvilke forventninger har du til medlemskapet?

Har egentlig ikke reflektert så mye på det. Har akkurat startet karrieren innen revisjon, og får komme tilbake til det. Kurstilbudet er imidlertid interessant og et viktig tilbud fra foreningen.

Kristin Livik Andreassen