Logg på for å laste ned PDF
Konferanse:

Fremtidens investorinformasjon

I denne spalten vil jeg kommentere aktuelle temaer relatert til rapportering av bedriftenes samfunnsansvar. Samfunnsansvarsrapporter har mange navn, blant annet bærekraftsrapport, miljørapport og CSR-rapport, og de kan dekke ulike formål. Vi snakker om integrert rapportering når informasjon om miljøpåvirkning, sosiale forhold og foretaksstyring gis sammen med finansiell informasjon.

Cand. jur.

Espen Knudsen

Fagsjef rammebetingelser Den norske Revisorforening

Revisorforeningen ønsker å være en pådriver i utviklingen av fremtidsrettet foretaksrapportering som er nyttig for investorer og andre interessenter og inviterer til konferanse om integrert rapportering på Hotel Continental i Oslo 19. april.

Investorer og andre interessenter har behov for god og samlet rapportering om alle vesentlige forhold som påvirker foretakenes verdiskaping på kort og lengre sikt. Dagens finansielle rapportering – årsregnskapet og årsberetningen – er ikke lenger tilstrekkelig. Det er nødvendig med relevant, tilgjengelig og sammenstilt informasjon om strategi og forretningsmodell, finansielle forhold, samfunnsansvar og foretaksstyring. Dette er integrert rapportering.