Logg på for å laste ned PDF

Aktuelt

Ferske fjes i Revisorforeningen

I løpet av sommeren og høsten har Revisorforeningen fått fire nye medarbeidere. Rita Kvæl er ansatt i kursavdelingen, mens Ruben Bjerketveit, Kai Morten Hagen og Camilla Brunfelt vil jobbe i fagavdelingen.

Friidrettsinteressert kurskoordinator

Rita Kvæl (42 år) er ansatt som kurskoordinator i kursavdelingen. Hun er gift og har tre barn og to katter. Rita er utdannet som pedagog (lærer) og har i tillegg gått på BI. Hun har jobbet som lærer i barneskolen og i barnevernet (barne- og ungdomspsykiatrien), med fosterbarn og barn med relasjonsskader. Hun kommer fra en stilling som daglig leder i en privat barnehage i Lørenskog der hun har hatt det administrative og pedagogiske ansvaret fra mai 2006.

Rita har tidligere vært aktiv innen friidrett og liker fortsatt godt å trene.

Jurist og «seilermor»

Camilla Brunfelt (42 år) er ansatt som rådgiver innen merverdiavgift. Hun har samboer og to barn. Camilla er utdannet cand. jur. (1994) og gjennomførte skatteetatens opplæringsprogram for nye ledere i 2002. Hun har bred erfaring som juridisk rådgiver innen avgift og kontroll av merverdiavgiftsoppgaver. Hun kom fra en stilling som mellomleder i Skatteetaten.

Med to barn som er aktive innen seiling, går mye av Camillas fritid med til å følge opp barna.

Statsautorisert og nyforlovet

Ruben Bjerketveit (30 år) er ansatt som rådgiver innen revisjon. Han er nyforlovet. Ruben er statsautorisert revisor, med en mastergrad fra NHH (2007) og kom til foreningen fra en stilling som manager i KPMG. Han har variert erfaring med både store og små (nasjonale og internasjonale) selskaper, og var lokal fagansvarlig på sin avdeling og spesialist på utvalgsmetodikk. På hjemmebane er han ny boligeier og adoptivpappa til forlovedens langhårede chihuahua Dion. Ellers er Ruben en aktiv sjel og glad i nye utfordringer innen reise, sport og friluftsliv.

Fagsjef på jakt

Kai Morten Hagen (34 år) er ansatt som fagsjef revisjon. Han er gift og har to barn. Kai Morten er statsautorisert revisor (BI 2003) og har jobbet i Deloitte siden 1999 der han har jobbet med kunder av varierende størrelse, men med hovedfokus på børsnoterte konsern. Han har blant annet jobbet tre år i Deloittes internasjonale fagavdeling (USA) med fokus på revisjonsmetodikk og utvikling av revisjonsverktøy/hjelpemidler. Kai Mortens hovedfokus i Deloittes fagavdeling (Norge) har vært: revisjon, implementering av ny metodikk, opplæring og kommunikasjon av faglige nyheter.

På fritiden er Kai Morten stor tilhenger av friluftsliv og jakt.

NYE I REVISORFORENINGEN: Bakerst fra venstre Ruben Bjerketveit og Kai Morten Hagen. Foran fra venstre Rita Kvæl og Camilla Brunfelt.