Logg på for å laste ned PDF

BIs nye HRS master-studium

De første kandidater til BIs nye masterstudium i regnskap og revisjon (Høyere Revisorstudium) ønskes velkommen til BI i Nydalen 22. august 2005. Mastergraden i regnskap og revisjon vil være et masterstudium på linje med andre mastergrader og kunne brukes til langt mer enn en karriere som statsautorisert revisor.

Ole Gjems-Onstad er dr. juris og professor i skatterett ved Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo og Universitetet i Stavanger. Faglig leder for BIs Master i regnskap og revisjon (tidligere høyere revisorstudium).

Professor dr. juris

Ole Gjems-Onstad

Handelshøyskolen BI

Kandidater fra BIs nye masterprogram for høyere revisorstudium skal møte de mest aktuelle problemstillinger innen de relevante fagområder, undervist på et høyt nivå. Det nye HRS-studiet inngår i den store reformen av høyere utdanning i Norge med overgang til bachelor- og mastertitler. Endringene vil forhåpentligvis øke rekrutteringen til revisorfaget. At studiet er forsøkt gjort så attraktivt som mulig, skal styrke regnskaps- og revisorfagenes konkurranse om landets beste hoder innenfor de økonomisk administrative fagområder. Søknadsfristen er 15. april 2005.