Logg på for å laste ned PDF

Les mer om....

Nyansatt i kvalitetskontrollen

Kåre Rødssæteren (32) er ansatt i Den norske Revisorforening som leder av kvalitetskontroll og rådgiver for revisjon. Kåre er statsautorisert revisor og har jobbet i KPMG siden 1994.

Han er genuint interessert i revisjon som fag og ønsker et enda sterkere fokus på kvalitet, herunder større kjennskap til revisjonsstandardene.

I KPMG har han jobbet med kunder av ulik størrelse - alt fra veldig små selskaper til børsnoterte konsern. Siden 2001 har han jobbet i 100 prosent stilling i fagavdelingen med fokus på revisjon, herunder implementeringen av ny revisjonsmetodikk, opplæring av alle nivåer, utvikling av hjelpemidler og kommunikasjon av faglige spørsmål.

I tillegg til mange andre gjøremål har Kåre forelest i revisjon de siste årene. Han startet med noen forelesninger på revisorstudiet på Høgskolen i Hedmark i 1997, og har senere blitt fast foreleser på revisorstudiet ved Høgskolen i Oslo. De siste årene har han forelest i revisjon ved HRS på både BI og NHH.

Nye i kvalitetskontrollutvalget

Mathias Bergan (Matias Bergan AS) har blitt valgt til ny leder for kvalitetskontrollutvalget. Utvalget har også fått to nye medlemmer Leiv Aschehoug (Ernst & Young) og Bernhard A. Lyngstad (Deloitte & Touche). I tillegg fortsetter Harald Eide-Fredriksen (BDO REVICO) og Knut Hagelien (Noraudit ANS) som medlemmer i kvalitetskontrollutvalget.